Adakah ini yang anda hadapi setiap hari?

Sama ada orang dewasa atau kanak-kanak, gaya hidup yang tidak sihat boleh menjejaskan kehidupan seharian.

Pengambilan pemakanan yang tidak seimbang

Rutin harian yang terlalu sibuk

Bekalan tenaga tidak mencukupi

Anak selalu meragam kerana keletihan

Sering sakit-sakit dan sengal badan

Sukar fokus dengan tugasan harian

Walaupun nampak seperti tidak serius...

Tolong jangan pandang ringan keadaan ini kerana jika dibiarkan berlarutan, ia boleh menjejaskan kesihatan mental anda.

Sensitif mudah marah

Emosi terganggu

Kemurungan

Hilang motivasi diri

Antara punca utama masalah-masalah di atas berlaku kerana tidak menjaga pemakanan. Diet yang sihat disokong dengan pengambilan makanan atau minuman tambahan mampu memberikan kita tenaga serta meningkatkan prestasi tubuh dan ketajaman mental anda.

Kan Lagi Best Kalau Semua Ada Dalam Satu PRODUK LENGKAP...

MEMPERKENALKAN

KURMA HIDAYAH PLUS

KEBAIKAN KURMA HIDAYAH PLUS

Cara Pengambilan Kurma Hidayah Plus Yang Mudah

Ambil 2 kali sehari, sebelum makan pagi atau sebelum makan tengahari dan sebelum makan malam.

Simpan di bawah suhu 30 darjah Celsius

Elakkan cahaya matahari dan kelembapan.

Ada Kelulusan KKM Dan JAKIM Ke?

SeraiMas Kurma Hidayah Plus telah mendapat kelulusan daripada KKM dan diakreditasi sebagai ubat tradisional dengan nombor pendaftaran MAL 18076086TC dan juga telah mendapat sijil Halal dari JAKIM.

Feedback Positif Pengguna KURMA HIDAYAH PLUS

"sekarang saya mengandung pun ingat nak amalkan jus hidayah sebab selera makan tak berapa...badan pun cepat lesu takda tenaga"

"Memang best...puasa badan tak rasa letih...Alhamdullilah"

"Setakat hari ini saya tidak berasa letih dan masih penuh berpuasa."

"Saya dah beli, Alhamdullilah okay untuk saya ketika "pregnant" ni dah nak habis masuk botol ke-3 "

Sebenarnya, kami sangat dekaaat di hati anda..

Kami mempunyai agent dan stokis di seluruh Malaysia. Anda boleh periksa dan pilih zon anda dan hubungi terus kedai tersebut untuk mendapatkan Kurma Hidayah Plus .

Klik Zon Berdekatan
Anda Di Bawah

FAQ Seraimas Kurma Hidayah Plus

Seraimas Kurma Hidayah Plus mengandungi kurma, madu, buah tin, kismis, goji dan juga buah delima.

Ya, SeraiMas Kurma Hidayah Plus telah mendapat kelulusan dari KKM dan diakreditasi sebagai ubat tradisional dengan nombor pendaftaran MAL 18076086TC dan juga telah mendapat sijil Halal dari JAKIM.

Ya, amat digalakkan. Seraimas Kurma Hidayah Plus ini mampu membekalkan tenaga dan menguatkan badan bagi ibu selepas bersalin.

Tempoh penggunaan satu botol Seraimas Kurma Hidayah Plus ialah 1-2 minggu, rujuk pada panduan cara penggunaan.

Seraimas Kurma Hidayah Plus adalah persediaan tradisional, jika terdapat tanda- tanda penyakit berlarutan sila berjumpa dengan doktor.

Seraimas Kurma Hidayah Plus mempunyai isipadu 270ml

Seraimas Kurma Hidayah Plus membantu membekalkan tenaga, meningkatkan tahap kesihatan serta menguatkan tubuh badan.

Seraimas Kurma Hidayah Plus boleh diamalkan oleh semua peringkat umur. Bermula daripada 2 tahun.

Cara pengambilan Seraimas Kurma Hidayah Plus ialah 2 kali sehari, sebelum makan pagi atau sebelum makan tengahari dan sebelum makan malam

Seraimas Kurma Hidayah Plus disimpan dibawah 30◦C, dilindungi daripada cahaya matahari dan kelembapan.

Untuk memastikan ketulenan Seraimas Kurma Hidayah Plus sila imbas kod QR yang terdapat dibahagian bawah kiri kotak.

SeraiMas Herbs Sdn Bhd memulakan langkah pada penghujung tahun 2005. Seraimas merupakan syarikat yang dimiliki sepenuhnya oleh pemilik bumiputera. Kualiti produk dan kepuasan pengguna menjadi visi utama syarikat untuk lebih maju ke hadapan

Hubungi Kami

SERAIMAS HERBS SDN BHD (1227131-D)
No 20, Industri Ringan, Teres 3 Tingkat, Jalan Teguh 2, Taman Perindustrian Labis, 85300 Labis, Johor.

Email: info@seraimas.my
Phone: +60137825282